Velkommen

Her hos Arena Østfyn tilbyder vi følgende her:

  1. Empramote havecenter. Her finder du alt lige fra have møbler, krukker, vaser, brugskunst, have redskaber mm. Direkte import fra Thailand. Herudover byder gårdhaven også på træer, blomster, slyngplanter, buske, jord, træflis mm.
  2. Empramote Biler & Motorcykler. Vi har salgs udstilling i indhegningen ud mod vejen samt i den bagerste del af hal A. indgang til udstillingen er igennem havecenteret. Her er adgang til både indendørs samt udendørs udstillingen.
  3. Kræmmermarked/loppemarked. 3 til 4 gange årligt afholder vi loppemarked hvor du via hjemmesiden kan booke dig en stand eller du kan komme som kunde og gøre en god handel. Du kan booke en stand såvel som privat som professionel kræmmer.
  4. Knallert & MC-marked. 1 til 2 gange årligt afholder vi stumpemarked hvor du via hjemmesiden kan booke dig en stand eller du kan komme som kunde og gøre en god handel. Du kan booke en stand såvel som privat som professionel forhandler.
  5. Bilmesse & stumpemarked. 1 til 2 gange årligt afholder vi stumpemarked hvor du via hjemmesiden kan booke dig en stand eller du kan komme som kunde og gøre en god handel. Du kan booke en stand såvel som privat som professionel forhandler.
  6. Vinter opbevaring af bil, mc, båd & campingvogn. I vinterhalvåret fra oktober til april tilbyder vi vinter opbevaring. Her kan dit køretøj, båd eller campingvogn holde trygt og godt til du igen skal bruge det til foråret. Hele arealet omkring vores bygninger er indhegnet samt har vi alarm på også.
  7. Messe arrangementer. Mangler dit firma et sted til at afholde en mindre messe, så kan i book jer ind her hos os i enten en eller begge haller. Her kan vi tilbyde dig op til ca. 1200 m2 incl. lille cafe. Vi er ikke så dyre at starte op i forhold til de store messehaller. Giv os en mail eller et ring så finder vi ud af om det vi kan tilbyde, passer ind i det i har brug for.  www.arenaoestfyn.dk